PG Logo

Actie Kerkbalans 2024

Geef vandaag voor de kerk van morgen – actie kerkbalans 2024

Was u ook bij het inluiden van Actie Kerkbalans in onze kerk? Een bijzonder moment! We waren te gast bij de dames van “About a Jacket” op de locatie van de Life Builders om het startsein te geven voor de jaarlijkse Actie Kerkbalans. Wat een mooie creaties maken deze dames van stof. Kerkbalans is de grootste fondsenwervende actie van het land; door het hele land vragen plaatselijke parochies en gemeenten hun leden om een financiële bijdrage over te maken. Doet u dit jaar (weer) mee?

Ik mag er zijn wie ik ben.
Het is een plek waar ik God vind.
In de kerk kijken we naar elkaar om.
Ik vind er rust in de hectiek van alledag.
Het zijn nog maar een paar uitspraken die iets laten zien van de waarde die onze gemeente heeft voor haar leden. Heel graag willen we een plek zijn en blijven waar leden rust en verdieping vinden en God ontmoeten. Waar we naar elkaar omzien en voor elkaar zorgen. Waar we klaarstaan voor mensen in de samenleving die onze steun nodig hebben.

Uw bijdrage is onmisbaar om dit samen kerk-zijn ook in 2024 vorm en inhoud te geven. Doe daarom mee en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in. In de week van 22 tot 27 januari is het formulier bij u opgehaald. U kunt uw bijdrage ook digitaal overmaken op rekening NL32 RABO 0105 5420 75 t.n.v. prot gemeente Hoorn, Zwaag, Blokker onder vermelding van Actie Kerkbalans 2024.

Naast doneren, kunt u de Actie ondersteunen door er aandacht voor te vragen in uw eigen omgeving. Zo laat u weten dat u het werk van onze gemeente belangrijk vindt. U kunt hier bijvoorbeeld bij vermelden dat u bijgedragen hebt en mensen uitnodigen hetzelfde te doen.

Alvast veel dank voor uw bijdrage en steun! Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen.

Vragen? Stel ze via emailadres penningmeester-cvk@pknhoornzwaagblokker.nl

U kunt uw bijdrage ook direct overmaken op de rekening van de kerk o.v.v. Kerkbalans 2024.
Voor vragen kunt u via e-mail terecht bij de penningmeester.
Dankzij uw bijdrage blijft onze kerk een plek van betekenis en verbinding.