PG Logo

Inloggen kerkapp

App via de site

Klik hier en log in

De app was in eerste instantie alleen voor de telefoon gebouwd. Kan natuurlijk ook via een tablet gebruikt, maar nu kan het ook via jouw pc of laptop. Maar voortaan kunnen ook gemeenteleden zonder telefoon of tablet een account maken in de app. Wil jij ook toegang tot de informatie uit de app en heb je hem niet op je telefoon?
Volg dan de volgende stappen:

1 Klik op de inloglink bovenaan deze pagina. Je ziet dan:
2 Heeft u nog geen account? Account aanmaken”
3 Vul je e-mailadres in en klik op volgende
4 Kies een wachtwoord (van minimaal zes karakters met een getal) en klik op volgende
5 Je komt dan in het scherm “Bevestig uw account” Je ontvangt vervolgens in je mail een bevestigingsmail. Als je op de button in de mail klikt kom je vanzelf terug op de inlogpagina.
6 Log in met de door jou aangemaakte gegevens en klik op Login
7 Je kunt dan je profiel aanmaken. Kies een voor- en achternaam en voeg jouw foto toe. Natuurlijk zien we graag een echte foto van jou en niet een ander plaatje. Klik vervolgens op account aanmaken. Het account is dan aangemaakt!
Nu is het even wachten tot een beheerder je toelaat. Dat kan even duren, dus controleer af en toe of het gelukt is. Lukt dat nog niet, dan krijg je een mailtje daarover want je emailadres is dan al wel bekend.

Uitleg
Als je bent ingelogd zie je de groepen waar je deel van uitmaakt aan de linkerkant. Scroll indien nodig naar beneden om ze allemaal te zien. Klik rechtsboven op je foto om je profiel te bewerken of de instellingen aan te passen. De nieuwste meldingen zie je  onder de meldingenknop. Je krijgt alleen via de website geen notificatie van nieuwe meldingen.
Je kunt ook niet via de webversie aan de collectes bijdragen. Dat kan wel als je in de agenda de kerkdienst opzoekt en daar op de QR code klikt. Je kan natuurlijk ook via deze pagina doneren.

Alsnog de app?
Toch nog graag ook de app op je telefoon? Gewoon omdat je ook notificaties wilt ontvangen? Dat kan natuurlijk.
De informatie daarover vind je op deze pagina.
Daar staat ook de QR code waarmee je de app gemakkelijk installeert op je telefoon en/of tablet.

Vragen? Hulp nodig? Dat kan ook.
We horen dat graag via communicatie@pknhzb.nl