PG Logo

Viering 2 juni Gezamenlijk

ds. Jacob Meinders
  • Locatie Kerkelijk Centrum Het Octaaf
  • Tijdstip 10.00 tot 11.00
  • Toelichting Gezamenlijke dienst

Voorganger: ds. Jacob Meinders
Organist: Bets Conijne

De orde van dienst treft u tzt hier aan:
De vieringen in Het Octaaf kunt u meeluisteren en meekijken via Kerkdienstgemist

De diaconale collecte is bestemd voor: Stichting Amahoro
Stichting West-Friesland voor Burundi werkt op basis van projecten samen met Hope Family Ministries. Huidige projecten zijn: Kinderen naar het onderwijs en Muhaza.  Wij zorgen er momenteel voor dat minstens 100 kinderen naar school kunnen gaan, voor wie dat anders niet zou zijn weggelegd. Die sponsoring bestaat voor een basisschoolkind uit: een rugzak, schriften, pennen, potloden en andere schoolmaterialen. Een uniform, een paar schoenen – ouders ontvangen geld om schoenen te kopen.  Als het geld voor andere doeleinden zou worden gebruikt, betekent dat onherroepelijk: einde schoolcarrière en een groot pakket palmoliezeep. Een multifunctioneel centrum in Muhaza wordt nu gebouwd. Daar worden activiteiten gepland w.o. technisch onderwijs, die de trek van platteland naar de overbevolkte hoofdstad helpen verminderen.

De tweede collecte is bestemd voor onze eigen gemeente.
Wilt u ook aan de collecte bijdragen? Dat kan via bankrekening van de diaconie NL10RABO0105542083 t.n.v. Protestantse Gemeente Hoorn-Zwaag-Blokker. Wilt u in de omschrijving het doel aangeven? De collecte voor het werk in onze gemeente kunt u overmaken op bankrekening NL32RABO0105542075 ten name van Prot. Gem. HZB.
Voor beide collectes kunt u ook gebruik maken van de QR code en/of onze app.

QR Givt Bent u bekend met Givt, scan de QR code links. Om bij te dragen via Givt heeft u de Givtapp nodig. Heeft u onze gemeente-app, scan of tik op de QR code rechts.
Gebruikt u geen van beide apps, dan kunt u evengoed via de rechter app doneren.
QR Pg HZB