PG Logo

Gemeentezondag in Zwaag op 31 maart: denk en doe mee!

Gemeentezondag op de vijfde zondag van de maand

Zondag 31 maart is er weer een gemeentezondag in Zwaag. Een zondag waar wij na de dienst en de koffie een gezamenlijke activiteit doen. De laatste keer kon u genieten van een optreden van Jelmer Zuidstra en die keer daarvoor heeft u gezongen. Liederen die u mooi vond.

Ik ben op zoek naar gemeenteleden die mij willen helpen bij het bedenken en organiseren van de activiteit na de dienst. Ik merk dat het steeds moeilijker wordt om iets te verzinnen. Wilt u mij helpen of heeft u ideeën voor de invulling van de ochtend, laat mij dat dan weten.

De gemeentezondag is niet alleen voor de wijk noord, maar voor de hele gemeente. Dus ook voor gemeenteleden die in het Octaaf kerken. Ook u bent van harte welkom in de Dorpskerk van Zwaag. Ook u nodig ik uit om met ideeën te komen of mij te helpen met de voorbereiding.

Met vriendelijke groet,
Jan Geerlings