PG Logo

Viering 16 juni

kerk. centr. Het Octaaf
  • Locatie Kerkelijk Centrum Het Octaaf
  • Tijdstip 10.00 tot 11.00
  • Toelichting

Voorganger: mw. Ds. Tjitske Hiemstra
Organist: Peter Zwart

De orde van dienst treft u tzt hier aan:
De vieringen in Het Octaaf kunt u meeluisteren en meekijken via Kerkdienstgemist

De eerste collete heeft een diaconaal doel. Deze week is dat Stichting Red een Kind.
Red een Kind is een christelijke, internationale ontwikkelingsorganisatie, in 1968 opgericht in Nederland. Zij geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving en werken daarbij samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties.  De stichting kiest er bewust voor om kinderen te helpen op de plek waar ze wonen, omdat ze geloven dat God kinderen bewust in gezinnen en in een gemeenschap plaatst en dat dit voor hen de beste plek is om op te groeien. Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede en daarom is actie nodig.  Samen kan het verschil gemaakt voor kinderen in armoede. En wat blijkt? De duurzame werkwijze werkt, het resultaat van hun aanpak is dat kinderen letterlijk ‘groeien’ uit de armoede. Als donateur geef je voor even, maar verander je de situatie voorgoed.

De tweede collecte is bestemd voor onze eigen gemeente.
Wilt u ook aan de collecte bijdragen? Dat kan via bankrekening van de diaconie NL10RABO0105542083 t.n.v. Protestantse Gemeente Hoorn-Zwaag-Blokker. Wilt u in de omschrijving het doel aangeven? De collecte voor het werk in onze gemeente kunt u overmaken op bankrekening NL32RABO0105542075 ten name van Prot. Gem. HZB.
Voor beide collectes kunt u ook gebruik maken van de QR code en/of onze app.

QR Givt Bent u bekend met Givt, scan de QR code links. Om bij te dragen via Givt heeft u de Givtapp nodig. Heeft u onze gemeente-app, scan of tik op de QR code rechts.
Gebruikt u geen van beide apps, dan kunt u evengoed via de rechter app doneren.
QR Pg HZB