PG Logo

Schoenendoosactie 2019

Schoenendoosactie 2019

HELP MEE en maak een kind blij met een mooi gevulde schoenendoos!
Ook dit jaar doen we als kerkgemeenschap mee met de schoenendoosactie van Actie4Kids.
Op de website van Actie4kids staat het volgende:

Wij maken ons op voor het 25e seizoen en nodigen jou van harte uit om de schoenendoosactie binnen je school, kerk, vereniging of bedrijf te organiseren. Je kunt ook gewoon thuis meedoen. Alleen met elkaar kunnen we zoveel mogelijk kinderen blij maken met een cadeau: een mooi gevulde schoenendoos met schoolspullen, verzorgingsartikelen, speelgoed en een knuffel. Hoe mooi is het om kinderen hier te leren delen en zo waardevol om kinderen, die leven in moeilijke omstandigheden, heel blij te maken met de spullen die jij hebt gegeven. In landen waar het is toegestaan, delen wij naast de schoenendoos ook een boekje uit met Bijbelverhalen.

In onze kerken liggen folders klaar zodat je die mee kan nemen. Daar staat op wat er in een doos kan, en je kan kiezen of je een doos voor een jongen of meisje maakt, en in welke leeftijdsgroep. Haal je die folder even op?
Je kan ook hier klikken: inhoud doos

De kinderknutselmiddag is gepland op zaterdagmiddag, 5 oktober van 14.30  tot 17.00 uur in The Underground van het Octaaf. We hopen op veel kinderen die hun schoenendoos mooi gaan versieren! Hierbij zijn ook ouders/grootouders van harte welkom om een handje te helpen.  We hopen dat we de actie eind oktober af kunnen ronden.

Meer informatie bij:
Hannie Pijper (tel. 245469), Jan Vogel (tel. 234012),
Wil Meijers (tel. 216254)  en Pleunie Agema (tel. 215463).