PG Logo

Schoenendoosactie 2018

versierde schoenendozen

HELP MEE en maak een kind blij met een mooi gevulde schoenendoos!

Ook dit jaar deden we als kerkgemeenschap mee met de schoenendoosactie van Actie4Kids.
Op hun website Actie4kids staat het volgende:

Miljoenen kinderen hebben het anno 2018  nog steeds heel moeilijk. De slogan van Actie4kids is “Voor jou van mij”: jouw speelgoed en geld delen met een kind, dat waarschijnlijk nog nooit een cadeautje heeft gehad. Wij van Actie4Kids doen er nog een cadeautje bij: het goede nieuws van het evangelie in de vorm van een boekje met Bijbelverhalen. Jong en oud kunnen door het vullen van een schoenendoos laten zien dat er iemand is op de wereld, die aan hen gedacht heeft.
Jong of oud, individueel of met de kerk, school, vereniging of bedrijf: iedereen kan meedoen!

Velen hebben zich ingezet om deze actie tot een succes te maken. Er is geknutseld, speelgoed verzameld, geld gedoneerd, er zijn knikkerzakken genaaid, mutsjes gebreid, (school) spullen gekocht, tekeningen gemaakt en brieven geschreven. Dit alles om een minder bedeeld kind, ergens in de wereld, heel blij te maken!!
In november zullen alle dozen naar het depot in Purmerend gebracht worden en de diaconie sponsort de verzending naar de verschillende landen. HEEL VEEL DANK aan allen die hun steentje, op wat manier dan ook, hebben bijgedragen!