PG Logo

Kerkbalans 2023

uitsnede poster

Actie Kerkbalans, geef vandaag voor de kerk van morgen

De kerk is niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons van grote waarde. Na een aantal lastige jaren staan de kerkdeuren nu weer wagenwijd open en daar zijn we dankbaar voor! Daarom is het nu tijd om weer vooruit te kijken. Zodat we ook in de toekomst van betekenis kunnen zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Uitnodigend kunnen zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben. Door vandaag te geven, maken we de kerk van morgen mogelijk.

Op zaterdag 14 januari is de start om 13:00 uur in de dorpskerk van Blokker. Corry Balk zal u iets vertellen over de geschiedenis van deze kerk waarna Wim van Hilten als voorzitter van de Kerkrentmeesters de actie zal inluiden.  U bent van harte welkom deze bijeenkomst bij te wonen.

In de week daarna zullen mensen bij u aan de deur komen om de enveloppen te bezorgen en deze ook weer bij u op te halen.
Daarbij zit AKB 2023. Wilt u het hen daarna zo gemakkelijk mogelijk maken door uw antwoord klaar te leggen?
Het kan ook zijn dat de enveloppe bij u per post wordt bezorgd. U kunt het antwoord dan ongefrankeerd in de bijgesloten antwoordenveloppe opsturen. Ook bestaat de mogelijkheid uw bijdrage(n) direct over te maken.

Vragen? Stel ze via emailadres penningmeester-cvk@pknhoornzwaagblokker.nl

Namens de werkgroep Actie Kerkbalans alvast hartelijk dank!