PG Logo

Gemeentezondag

Zo’n vier keer per jaar heeft een maand vijf zondagen. Op de vijfde zondag van die maand organiseert de wijkgemeente Zwaag-Blokker een gemeentezondag: activiteiten voor alle gemeenteleden, meestal in en om de Dorpskerk van Zwaag. Voor jong en oud: spelletjes, speurtocht, een lezing, terugblik op de Beeldenstorm, een boekbespreking, enz. We sluiten altijd af met een gezamenlijke lunch rond 13.00 uur.

De laatste gemeentezondag was op 30 september.
Net als  op de vorige gemeentezondag was er een muzikaal thema. Deze keer was er een optreden van Jelmer Zuidstra, die de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een getalenteerd zanger, ondersteund door een uitgebreid instrumentarium. Hij laat zich vooral inspireren door het Nederlands gezongen repertoire, met de nadruk op André Hazes en Marco Borsato. Op zaterdag 27 oktober geeft Jelmer een concert in de Dorpskerk van Zwaag.

De volgende vijfde zondag is op zondag 30 december in Zwaag.

Heeft u / Heb jij goeie ideeën of wilt u / wil jij mee doen in de voorbereiding van een van de komende gemeentezondagen? Je bent van harte welkom. Neem contact op met Jan Vogel, tel.:  0229-297675 of via e-mail