Kerkomroep

 

Augustus 2012 – Zoals u al uit eerdere berichten hebt kunnen vernemen wordt er gewerkt aan uitbreiding van ons kerkomroepsysteem. Niet alleen worden alle vier de kerken aangesloten op het systeem dat te beluisteren is via een speciaal kastje, maar ook via internet zijn onze diensten tegenwoordig te beluisteren.

De diensten in Het Octaaf waren al lange tijd te beluisteren. Sinds enige tijd is er ook in de Noorderkerk, dorpskerken Blokker en Zwaag een zender geplaatst en worden ook die diensten uitgezonden.

De speciale luisterkastjes zijn bedoeld voor mensen die niet over een computer met internet beschikken. Ze kunnen bij iedereen worden geplaatst die een vaste telefoonverbinding heeft via KPN. Er zijn er op dit moment nog enkele in voorraad. Hebt u belangstelling of wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden, neemt u dan even contact met mij op, dan kom ik bij u langs om het uit te leggen en te demonstreren. Het is niet moeilijk! Wacht niet te lang, want als er veel verzoeken komen moeten we mogelijk toestellen bijkopen. Dat kost dan even tijd. Het is ook wel handig als we kunnen overzien hoeveel extra toestellen we eventueel nodig hebben, dan kunnen we ze in één keer bestellen.

Beschikt u over een computer met internet, dan heeft u geen luisterkastje nodig. Via www.kerkomroep.nl kunt u verbinding maken met de kerk van uw keuze en direct de dienst beluisteren of, als dat beter voor u uitkomt op een later tijdstip. Het is zelfs mogelijk om een voor u bijzondere dienst op uw eigen computer op te slaan. Je moet dan even weten hoe dat moet. Ook voor vragen hierover kunt u contact met mij opnemen. Ik help u graag op weg.

Als u over een zogenaamde smartphone beschikt is er in de “store” een APP te downloaden (kerkomroep) en kunt u de diensten volgen via uw mobiele telefoon.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hans de Bruijn tel. 0229-230942
e-mail: h.de.bruijn.1@kpnmail.nl