Vervoer naar de kerk

Wilt u graag de Zondagse Kerkdienst bezoeken, maar is dat in verband met uw leeftijd voor u een probleem, dan bestaat er de mogelijkheid om met iemand mee te rijden.

U kunt zich daarvoor aanmelden bij onderstaande personen. Zij maken dan de afspraken met u en proberen dan het vervoer voor u te regelen.

Dorpskerk Blokker: Dhr. J. Vogel, tel. 0229-234012
Dorpskerk Zwaag: Dhr. J.B. Spelt, tel. 0229-234855
Het Octaaf: Dhr. Leo Huisman, tel. 0229 245160, mail: l.huisman@quicknet.nl

Er is een aantal gemeenteleden bereid gevonden om volgens een opgesteld rooster dit vervoer te verzorgen. Hoe werkt dit rooster? De chauffeurs rijden elk ongeveer één maal per vier weken, soms iets vaker, en vervoeren elk meestal twee passagiers, soms één of zelfs drie. Iedere deelnemer of chauffeur die dat wil kan zijn/haar rooster als pdf-document per e-mail toegestuurd krijgen.
Als u ook mee wilt doen met deze autodienst als chauffeur, dan kunt u zich ook aanmelden bij bovengenoemde personen. Vele handen maken licht werk.

Daarnaast zijn er diverse mensen die gewoon iedere week mensen uit hun woonomgeving meenemen zonder dat dit speciaal georganiseerd hoeft te worden. Dat mag ook wel eens met dankbaarheid worden gezegd.